Diego Armando

1024 683 Tonic

Diego Armando va nèixer ja fa uns quinze anys al mateix moment de la gestació de Bankrobber i no és altra cosa que la màscara sota la qual m’amago. I partir d’aquest 2015 és la meva ocupació principal després de deixar la meva activitat en el millor segell del món , Bankrobber!

La meva relació amb el món del dj va començar tot punxant amb K7 als 12 anys a les festes adolescents de quan estudiava EGB. Uns anys més tard vaig adoptar al meu primer pseudònim, Sembei Norimaki , però al cap de poc i per mediació de Mani (Stone Roses/Primal Scream) i unes amigues de la Sala Apolo , vaig adoptar Diego Armando com a crit de guerra. Higher than the Sun!

He format part del Bankrobber Gang. I m ‘he curtit en mil i una cabines de la ciutat comtal i rodalies: Powder Room (Apolo), La 2 de Nitsa, Marula Cafè, Gusto aka Switch, Rachdingue, Maumau, Sidecar, Ocaña, Sifó, Fantástico, Becool entre d’altres i en Festivals com Sónar, Faraday ,PopArb , Piknic Electronik, Mostra Sonora i Visual i Rock Circus (Itàlia). I he tingut el privilegi de compartir escenari amb Ike Turner, Maceo Parker, The Streets, Mdou Moctar , Mammane Sanni, The Ex, Fendika, Zea, King Ayisoba…i recentment he començat a girar per Europa.