Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Carlos Sarduy – Jazz by the Sea

All Events
22 abril @ 22:30

Carlos Sarduy va néixer a l’Havana (Cuba) i, a més de ser un trompetista i percussionista espectacular, també és pianista i compositor. Arriba a l’escena musical europea l’any 2008, en què ha tocat amb grans artistes amb qui s’ha convertit en un músic reconegut i valorat no només a l’escena del jazz, sinó també a l’àmbit del flamenc, la música popular i la música moderna. És aclamat pel seu gran so i musicalitat i la seva increïble versatilitat artística.

Sarduy ha enregistrat més de 50 àlbums, molts d’ells per a segells discogràfics coneguts i ha col·laborat amb grans artistes com Chucho Valdés, Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperança Spalding, Vuika, Ainhoa ​​Artieta, Maiza i Ulls de Bruixot, entre d’altres .

Als seus concerts porta el públic en un viatge musical màgic i vibrant, a través d’un discurs melòdic i sensible característic del seu llenguatge personal, que reflecteix el gran coneixement de la música afrocubana i el domini del jazz, que desenvolupa d’una manera innovadora.

Details
  • Date: 22 abril
  • Time: 22:30
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya