Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Carme Canela – Joan Moné duo

All Events
5 abril, 2018 @ 19:30 - 22:00

 

Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral·lelament des de la participació de Canela com a artista convidada en el primer disc del Joan Monné Trio, “Son Song”, l’any 1995. El pas posterior seria la formació del quartet amb el qual van gravar “Introducing Carme Canela & Trio”, “Iris” i “Granito de sal”.
Al llarg d’aquests anys, els concerts amb el quartet s’han vist alternats amb actuacions en format més íntim, només a piano i veu. Per tant, només era qüestió de temps que els dos artistes apostessin per gravar un disc a duet. I per fer-ho han decidit treballar un repertori assentat en un dels terrenys on se senten més còmodes i on expressen millor la seva sensibilitat: les balades.
Així doncs, en el seu primer projecte en aquesta mínima formació, Carme Canela i Joan Monné Duet ens presenten un grapat de standards del songbook americà, amb clàssics de George Gershwin o Cole Porter, però també amb composicions de Thelonious Monk o Duke Ellington, i sota el criteri estètic de triar cançons que els commoguin, que els emocionin, que els facin vibrar i que els permetin transmetre aquesta emoció a qui els escolti.
Details
  • Date: 5 abril, 2018
  • Time: 19:30 - 22:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya