Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dani Garcia Trio

All Events
16 juny, 2023 @ 22:30

Daniel García ha esdevingut una de les veus més originals i influents de la nova generació del jazz espanyol. En aquesta ocasió ens presenta el seu darrer àlbum a trio, “Vía de la plata”, gravat al segell alemany ACT, un dels més prestigiosos del món, en què participen grans noms com Ibrahim Maalouf, Anat Cohen o Gerardo Núñez.

Acompanyat de dos dels músics més creatius i inquiets de l’escena nacional, els cubans Reinier Elizarde “El Negrón” i Michael Olivera, en aquest àlbum, el trio aconsegueix la plena maduresa tant en allò compositiu com en allò creatiu, conformant-se com un de els trios més sòlids i prometedors del jazz Europeu.

Daniel García aprofundeix en la música de la seva terra natal i combina les seves influències amb el llenguatge del trio de jazz més contemporani, sense prejudicis a l’hora de deixar-se influenciar per altres músiques, des del clàssic i el contemporani fins a la música electrònica o el rock, però alhora amb un discurs altament personal i reconeixible.

El resultat és una música expressiva, amb segell propi, en què la intensitat rítmica s’alia amb la riquesa melòdica i l’harmonia refinada en una música lírica i desafiant a parts iguals.

Details
  • Date: 16 juny, 2023
  • Time: 22:30
Ultramar