DICK OATTS & THE DAM JAWN

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DICK OATTS & THE DAM JAWN

All Events
21 maig, 2023 @ 22:30

“The Dam Jawn és una banda formada per cinc joves músics de l’escena de Jazz holandesa. Tots ells es van formar com a grup a través d’una experiència compartida als Estats Units. Havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia durant mig any, van trobar la seva veu col·lectiva composant i arranjant la seva propia música original inspirada en la seva experiència.

Tot i que els cinc components de The Dam Jawn viuen i estan actius a Amsterdam, el Quintet és molt internacional. Martín Díaz (saxo alt) i Joan Fort (guitarra) naixen a Catalunya, Espanya. Philip Lewin (contrabaixista) a Stuttgart (Alemanya) y Nitin Parree (bateria), així com Frank Groenendijk (saxo tenor) són dels Països Baixos. El seu àlbum debut compta amb la col·laboració del llegendari saxofonista alt Dick Oatts, afincat a Nova York i membre de formacions icóniques de la història del jazz. The Dam Jawn s’ha unit i ha format el seu propi so inspirat en l’energia i el sentimient de l’escena actual de Jazz de Filadèlfia, així com en el seu ric passat musical.

Per aquesta ocasió, i exclusivament per aquesta gira de presentació del disc, conviden al mateix Dick Oatts des de Nova York per a realitzar aquest European Tour 2023 on presenten el seu àlbum debut “Master Street”, gravat a Philadelphia a la primavera de 2022. Una ocasió única que promet ser recordada.”

Components

Dick Oatts – saxo alt
Martin Diaz – saxo alt
Frank Groenendijk – saxo tenor
Joan Fort – guitarra
Philip Lewin – contrabaix
Nitin Parree – bateria

Details
  • Date: 21 maig, 2023
  • Time: 22:30
Ultramar