Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Diego Armando

All Events
18 novembre, 2016 @ 23:00 - 23:59

Diego Armando va néixer ja fa uns quinze anys al mateix moment de la gestació de Bankrobber i no és altra cosa que la màscara sota la qual m’amago.

I partir d’aquest 2015 és la meva ocupació principal després de deixar la meva activitat en el millor segell del món, Bankrobber!

La meva relació amb el món del dj va començar tot punxant amb K7 als 12 anys a les festes adolescents de quan estudiava EGB.

Uns anys més tard vaig adoptar al meu primer pseudònim, Sembei Norimaki , però al cap de poc i per mediació de Mani (Stone Roses/Primal Scream) i unes amigues de la Sala Apolo, vaig adoptar Diego Armando com a crit de guerra. Higher than the Sun!

He format part del Bankrobber Gang. I m ‘he curtit en mil i una cabines de la ciutat comtal i rodalies: Powder Room (Apolo), La 2 de Nitsa, Marula Cafè, Gusto aka Switch, Rachdingue, Maumau, Sidecar, Ocaña, Sifó, Fantástico, Becool entre d’altres i en Festivals com Sónar, Faraday, PopArb, Piknic Electronik, Mostra Sonora i Visual i Rock Circus (Itàlia).

I he tingut el privilegi de compartir escenari amb Ike Turner, Maceo Parker, The Streets, Mdou Moctar , Mammane Sanni, The Ex, Fendika, Zea, King Ayisoba… i recentment he començat a girar per Europa.

Details
  • Date: 18 novembre, 2016
  • Time: 23:00 - 23:59