Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIRECTES D’ULTRAMAR

All Events
19 octubre, 2017 @ 20:00 - 22:00

Sara Terraza

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta.

Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.  Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament.

L’objectiu de Sara Terraza és establir una comunicació directe i sincera amb el seu públic per tal d’aventurar-se plegats en un viatge musical ple d’emocions i sensibilitatsdiverses que podran experimentar a través de la seva veu.

Actualment Sara Terraza ha presentat el seu primer EP, que rep el nom de la seva banda “Sara Terraza & The Black Sheep” dins del Mercat de Música Viva de Vic 2017. Un primer treball discogràfic dirigit i produït per en Toni Xuclà, músic, compositor i productor de casa nostra amb un gran bagatge musical. Aquest enregistrament es va portar a terme en 3 fases amb tots els musics enregistrant a l’hora per tal de mantenir l’espontaneïtat i la naturalitat del directe.

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions curosament escollits i arranjats per tal de captivar i arribar al més profund de l’ànima del seu públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis composen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu Groove i la seva tessitura de ritmes negres.

Membres de la banda:

Sara Terraza – Veu
Aleix Cansell – Teclat
Ernest Pipó – Guitarra
Jordi Pareta – Sintetitzador
Tomàs Pujol – Baix
Oriol Tonietti – Bateria

Details
  • Date: 19 octubre, 2017
  • Time: 20:00 - 22:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya