DIRECTES D’ULTRAMAR – Datzira Kinfolk

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIRECTES D’ULTRAMAR – Datzira Kinfolk

All Events
12 desembre, 2019 @ 19:30

D A T Z I R A K I N F O L K

Des del jazz fins al free, des del funk fins al folklore.

El seu treball es basa en la connectivitat, en la improvisació i la desmomificació de les cançons més estatues. És el duet de germans compost per Iscle Datzira al saxo i a la veu i Magalí Datzira al contrabaix i a la veu.

Nascuts a Barcelona als anys 90, en un univers de creació, art i expressió. De ben aviat van crèixer amb el jazz, formant part de la Sant Andreu Jazz Band. Després d’influenciar-se en moltes músiques al llarg de la seva trajectoria i de grabar els seus pròpis albums, ens proposen un duo versàtil, ric en textures i cadències rítmiques.

432hz és la freqüència en la qual afinen la nota LA, a diferència de l’habitual LA, afinat a 440Hz. Si escoltem profundament les sonoritats i vibracions de la natura (ocells, arbres, terra…) veurem que estan en harmonia amb aquesta ressonant freqüència, 432Hz.

Programats al Festival Internacional de Música de Cadaqués, al Wine&Music Km0 de Montblanc, al cicle “Elements” de música i dansa de l’Alta Garrotxa, a la sala BeGood, al Jardí Mimosa de l’Hotel Mandarin de Barcelona i al OnAir Jazz Series, entre d’altres.

DE 19:30 A 20:30 I DE 21:00 A 22:00

Details
  • Date: 12 desembre, 2019
  • Time: 19:30