Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jaume Llombart trio

All Events
7 desembre, 2017 @ 19:30 - 22:00

Jaume Llombart Jorba (Igualada, Barcelona, 1980). Titulat per la Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) de Barcelona, on va estudiar amb Maarten van der Grintten, J.L. Gámez i Dani Pérez, entre altres professors.

Des de l’any 2000 resideix a Barcelona on col·labora amb les figures més rellevants del jazz nacional i internacional, com Jorge Rossy, Enrique Oliver, Marco Mezquida, Ernesto Aurignac, Roger Mas, Dee Jay Foster, FelixRossy, Joe Smith, Bill McHenry, Eladio Reinón, Christian Coxholt, Sílvia Pérez, Laia Cagigal, Celeste Alies, Juanma Nieto, Orquestra BCN 216, Jordi Matas, Santi de la Rossa, Xavi Hinojosa, Guillermo McGill, Dmitri Skidanov, Dani Domínguez, Jordi Berni, entre uns altres.

Músic versàtil i creatiu és molt sol·licitat per a importants projectes entre els quals cal destacar les col·laboracions en àlbums com Roger Mas Quintet, Mason (Fresh Sound NewTalent), amb l’Associació Lliure Orkesta dirigida per Joe Smith, ALO per a la discogràfica colombiana Festina Lent Records. EladioReinón Quartet, Trencadís (Jazztones) i A flor de pell (Jazztones, 2012), Guillem Arnedo Band & Celeste Alies, Let’s Sing Again (Swit Records, 2014). També ha col·laborat en els àlbums d’Ernesto Aurignac Anunnakis (Fresh SoundNew Talent) i Un (Mosquit Rcd.), amb Sergi Serveixen, Inferencies (Fresh Sound NewTalent) i amb la formació Amomg 3, Among 3 (Fresh Sound New Talent, 2006), José CarraVerso (Romero Music, 2016). I destacable és la seva participació en l’àlbum del saxofonista Chris Cheek Saturday Songs (Sunnyde Records, 2016), on toca el baix elèctric i que va ser presentat en aquesta sala al juny. I celebrats són els seus duos amb la cantant Mayte Agutzil o amb el gran pianista Marco Mezquida.

En 2011 va presentar la seva nova formació, Jaume Llombart Sextet, al costat d’amb la qual va editar el seu primer àlbum com a capdavanter, Live at Robadors 23 (Cd Baby, 2011). Música ancorada en les arrels del jazz i interpretada per un inusual conjunt format per dues guitarres elèctriques, saxo tenor, clarinet baix, baix i bateria, amb una sonoritat potent, compacta a l’una que dúctil i sensitiva. Inclou 8 temes, 5 d’ells del propi Llombart i la resta de Bill McHenry, en els quals aborda des del sistema de tres concordes de l’escala cromàtica de Ornette Coleman com en “LA Cromatica” o “Violeta”, balades, relectures de clàssics.

Jaume Llombart

Deejay Foster

Dani Domínguez

Details
  • Date: 7 desembre, 2017
  • Time: 19:30 - 22:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya