Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Joel Moreno – Rodrigo Pahlen

All Events
3 maig, 2018 @ 19:30 - 22:00

 

Joel Moreno Codinachs és un guitarrista de Jazz i música moderna de Barcelona. Lidera el seu quintet i trio i participa en diversos projectes.

Ha publicat el disc Emergexit (Errabal 2010) com a líder amb el seu quintet i participat en diversos enregistraments com Estrada do sol (TempsRECORD 2012) i Flor de cerrado (TempsRECORD 2014) amb Luna Cohen, Fight with your best weapons (Barcelona Underground scene 2014) amb Bernat Hernandez, songs & canções (A.E. 2012) amb Diana Palau, Després del Jazz (Audiovisuals de Sarrià 2011) amb Martí Ventura Quartet i col·laborat en el disc L’aigua no es mou (Satélite K 2011) de Folkincats.

A part de la seva faceta com a intèrpret també exerceix com a docent i arranjador musical.

Tot i que és laietà, ha viscut en diverses ciutats abans de tornar a la seva Barcelona natal. Resideix dos anys a Nova York on viu les experiències musicals més intenses sota la tutela de Peter Bernstein. Abans de passar per Nova York viu quatre anys a Amsterdam, graduant-se al Conservatori Reial de La Haia.

 

Rodrigo G Pahlen és un jove compositor i pianista Uruguaià establert actualment a Barcelona.

Neix durant l’exili l’any 1977, a Suïssa (Zurich) lloc en el qual viurà fins als seus 12 anys per després partir a Montevideo Uruguai, la cuideu natal dels seus pares.

Portant en la sang un llinatge familiar de músics (el seu avi i besavi austríacs Kurt i Richard Pahlen) Rodrigo creix en un ambient lleugerament influenciat per la musica.

Amb solament 26 anys estrena i grava amb l’orquestra filharmònica de Montevideo, al costat del bandoneonista i recent guanyador del Grammy Raul Jaurena, el seu concert per a piano, bandoneon i Orquestra titulada “Converses amb Shopenhauer“.

Amb diversos CDs i DVDs editats aquest jove músic a treballat, gravat i tocat en diversos escenaris i festivals del món al costat de grans figures mundials com: Mino Cinelu (percussionista de Milers Davis, Sting, Madonna, Herbie Hancock, Steve Wonder), Nana Vasconcelos (percussionista de Milers Davis, Pat Metheny, Egberto Gismonti, Milton Nascimento, Chico Buarque), Badal Roy (tablista de Milers Davis, John Lennon, John Mac Laughlin), Armand Sabal·lecco (baixista de Paul Simon, Stanley Clarke, Sting, Ringo Star), Gregoire Maret (armonicista de Pat Metheny, Marcus Miler i Herbie Hancock).

També realitza nombroses gires pel món al costat dels destacats músics Hadrien Feraud, Gregoire Maret, Amit Chatterjee, Antonio Serrano, Paquito de Rivera, Horaci Fumero, Hernan Romero.

En el seu anys per Montevideo grava i col·labora amb músics tals com Ruben Rada, els germans Fattoruso, Popo Romano, Marcelo Torres, Federico Garcia Vigil entre molts uns altres.

Details
  • Date: 3 maig, 2018
  • Time: 19:30 - 22:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya