Presentació llibre (El món segons Halldor)

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació llibre (El món segons Halldor)

All Events
8 abril, 2018 @ 12:00 - 13:00

Tens algun amic islandès? Has estat mai a Islàndia? Saps que és considerat un dels millors països del món? I si això és cert, com és que Halldor viu a Catalunya?

EL MÓN SEGONS HALLDOR ens permet descobrir qui és aquest músic islandès, cèlebre per les versions en anglès de grans hits de la Nova Cançó i ara presentador de televisió, que viatja pel món entrevistant persones que també s’han deixat seduir per la nostra cultura.

Savi, observador, irònic, humil, planer i feliç, Halldor ens explica la seva història i, alhora, fa que ens enamorem d’aquest peculiar, aspre, salvatge i preciós petit país anomenat Islàndia.

Halldor Mar és un músic nascut a Islàndia i instal·lat a Barcelona a mitjans dels 90. Després d’una trajectòria com a concertista de guitarra clàssica, va tornar a escriure cançons. És conegut per les seves versions en anglès de hits de la Nova Cançó. Treballa com a professor de guitarra i presentador de televisió. És autor dels discs Simple, Winds i Records.

Il·lustrador però dels bons. Dels que saben diferenciar entre de un boli d’un puntafina. D’aquells que no ho foten tot amb ordinador. No, no , en Pere és il·lustrador dels d’abans, dels que estimen l’ofici, un artesà, vaja. Ni t’imagines com es va emprenyar quan li vam dir que els dibuixos no ens els podia fer arribar amb coloms missatgers !

Details
  • Date: 8 abril, 2018
  • Time: 12:00 - 13:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya