JAZZ BY THE SEA

PRÒXIMAMENT NOVES DATES 2021

El cicle JAZZ BY THE SEA és la proposta d’ULTRAMAR que recupera la cultura de Club, fugint dels concerts massificats dels grans festivals.

Apropem els grans artistes de l’escena jazzística internacionals al nostre públic.

Mentre l’olor de salnitre s’escola per les finestres d’ultramar, els sons més delicats acompanyen una vetllada memorable on artista i espectador gaudeixen d’una estretíssima proximitat.

Esperem reprendre el cicle de l’11 al 18 de setembre de 2021
(si les mesures sanitàries ens ho permeten).

JAZZ BY THE SEA 2019

JORGE PARDO I ALBERT BOVER – 2 DE JUNY

CARLES BENAVENT I ROGER MAS – 16 DE JUNIOL

MARIOLA MEMBRIVES – 22 DE JUNY

MARCO MEZQUIDA PIANO SOLO  – 4 DE JULIOL

CHANO DOMÍNGUEZ PIANO SOLO – 16 DE JULIOL

5 actuacions organitzades amb la màxima cura, per fer gaudir tal com si es tractés d’una festa privada de nits molt especials.
5 actuacions molt exclusives organitzades per 35 privilegiats.
5 actuacions que enguany s’inspiren en el jazz-flamenc per les que comptem amb l’artista més internacionalment conegut dins d’aquest estil, Chano Domínguez i amb dos membres d’aquell memorable “Paco de Lucia Sextet”; Jorge Pardo que actuarà a duo amb l’Albert Bover i Carles Benavent que el farà en igual format amb Roger Mas.

També amb dos joves i grans noms, Marco Mezquida que després del seu projecte amb el Chicuelo té molt integrat el discurs musical al qual ens referim, i la potent Mariola Membrives.
5 accions que es vincularan amb la conservació de la mediterranea amb “The Sirene”, “Save the Med”, “Estrella Damm” i molts més.