SHALOSH

  • Gadi Stern -piano
  • David Michaeli – contrabaix
  • Matan Assayg – bateria

SHALOSH és un trio de piano instrumental, que pertany a l’actual generació de grups de jazz de gènere transversal capaç d’arribar a un ampli espectre de públic, tant del món del Jazz com d’altres gèneres.

La seva música és crua, acústica i progressiva, traspassa els límits estilístics i desafia la definició.

En els seus cinc anys d’activitat, SHALOSH ha realitzat 450 espectacles internacionals sorprenents en alguns dels escenaris més prestigiosos del món.

Malgrat el seu format de trio de jazz clàssic (piano, baix i bateria) i les profundes arrels dels membres de la banda en el jazz i la música improvisada, la música de SHALOSH teixeix el seu propi camí i crea una síntesi única i fascinant a partir de gèneres tan variats com el rock, la clàssica i l’electrònica. , música africana i de l’Orient Mitjà.

La història darrere de la banda comença a Jerusalem, on els amics de la infància Matan Assayag (bateria) i Gadi Stern (piano) van formar el grup mitològic de Jerusalem ‘Enoma Elish’. Després de la ruptura de la banda, Assayag i Stern van continuar la seva associació musical, entre Israel i Nova York, on Gadi vivia en aquell moment, inspirant-se i inspirant-se en l’escena del jazz local.

A principis de 2014 van decidir formar SHALOSH i aviat van incorporar al baixista David Michaeli, un dels músics més prometedors d’Israel.

Des que va sortir el seu àlbum debut, The Bell Garden, el març de 2014, SHALOSH ha deixat una marca profunda en l’escena internacional.