Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cinema d’Ultramar

All Events
17 desembre, 2017 @ 18:00 - 20:00

Matko és un especulador i contrabandista gitano que es guanya la vida fent negocis a la vora del Danubio, on viu al costat del seu fill adolescent Zare. El seu últim pla és fer-se amb un tren sencer ple de gasolina per després vendre-la. Però per preparar l’atracament necessita diners, i decideix demanar-li-ho a Grga Pitic, un ancià parapléjico que va ser un vell amic del seu pare i que ha pastat una fortuna gràcies a la falsificació de begudes alcohòliques. Per aconseguir el seu propòsit Matko li menteix i assegura que el seu pare va morir un any enrere i que necessita que li presti els diners per invertir-ho en el pla del tren i així poder subsistir, després del que l’ancià decideix prestar-li els diners commoguts per la falsa mort del seu amic. El pare de Matko, lluny d’estar mort, torna a casa d’aquest acompanyat per Zare, qui ho ha recollit de l’hospital en el qual estava ingressat.

Matko traça el seu pla amb el seu compincheDadan, el delinqüent més ric de la zona, l’activitat favorita de la qual és esnifar cocaïna envoltat de les noies del seu harem. No obstant això, el dia assenyalat aquest li enganya i barreja drogues en la seva beguda per robar-li els diners que li havia prestat l’ancià i quedar-se amb el carregament del tren; fent creure a Matko que ha fracassat el pla i que ha perdut una gran quantitat de diners per la seva culpa. Dadan ofereix un tracte a Matko pel qual aquest accediria a casar al seu fill Zare amb Afrodita, la germana nana de Dadan amb la finalitat de saldar el seu fals deute. No obstant això Zare està enamorat d’Anada, una noia que treballa en un restaurant regentat per la seva àvia; per la seva banda Afrodita també es nega a casar-se ja que està esperant el seu home ideal, a qui ha vist moltes vegades en somni. Mentre Matko i Dadan tramen els seus plans en el restaurant de l’àvia d’Anada, aquesta els escolta i informa a Zare d’ells.

Uns dies després, tots els preparatius per a les noces entre Zare i Afrodita estan llests malgrat la negació dels dos per casar-se i d’un inesperat fet que podria haver-ho impedit; no obstant això les noces comença. Mentrestant, l’ancià Grga Pitic, i els seus dos néts, un d’ells un jove gegant que no aconsegueix trobar una esposa, decideixen dirigir-se al poble de Matkoen la seva estrafolaria furgoneta per visitar la tomba inexistent del pare d’aquest.

La pel·lícula continua amb una successió de situacions còmiques i escenes inversemblants que canviaran la vida dels personatges principals.

Details
  • Date: 17 desembre, 2017
  • Time: 18:00 - 20:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya