Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Raynald Colom steel

All Events
21 desembre, 2017 @ 19:30 - 22:00

Raynald va començar els seus estudis musicals al Conservatori de Música de Créteil quan tenia quatre anys. Hi estudià el violí fins que arribà als vuit anys i que els seus pares li van regalar una trompeta.

El 1988 la seva família s’implantà a Barcelona on Raynald prosseguí l’estudi de la música. Obtingué una borsa privada de Wynton MarsalisRoy Hargrove i Kenny Barron. El 1999, després d’acabar els seus estudis al Conservatori Municipal de Terrassa i a l’Escola de Música de Bellaterra, li fou atorgada una borsa per a estudiar al Berklee Music College de Boston (Estats Units), on fou alumne de diversos professors prestigiosos entre els quals destaquen Bill Pierce i Darren Barrett.

El 2000 després de tornar a Barcelona començà una carrera independent amb músics com Albert BoverRandy BeckerJesse DavisRobin EubanksHoracio FumeroChris HigginsGuillermo McGillMichael Philip MossmanPerico SambeatAntonio Serrano, o Louis Stewart. Formà part de la gira llatinoamericana de Manu Chao, el “Clandestino tour”.

El 2001, es va incorporar a l’European Youth Orchestra, dirigit pel saxofonista neerlandès Benjamin Herman. Amb el grup, va actuar a alguns dels festivals europeus més prestigiosos, com per exemple North Sea o Copenhaguen, a LondresIrlanda i Alemanya. Més tard va formar part del Sextet de Perico Sambeat i feu gires per Espanya, Uruguai i Argentina entre el 2002 i 2003. El 2005 actuà al Festival Mas i Mas a Barcelona amb Mulgrew Miller i José Reinoso. Entre 2001 i 2005 rebé quatre guardons com a millor trompetista de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Raynald Colom

David Soler

Tito Bonacera

José Benítez

Details
  • Date: 21 desembre, 2017
  • Time: 19:30 - 22:00
Ultramar
  • C/ de la Torre 1
    L'Escala, Girona 17130 Espanya