musica en directe

Victor de Diego Organ Trio

1024 535 Gerard

Trio format per reconeguts músics residents a Barcelona, cadascun d’ells amb una llarga trajectòria professional que comparteixen la inquietud d’investigar la sonoritat que ofereix la formació saxo-òrgan-bateria.
El grup interpreta un repertori que combina música dels grans compositors del Jazz, amb temes originals, sempre amb la idea de gaudir d’aquest joc sonor-rítmic que ofereix una instrumentació d’aquestes característiques.

Victor de Diego, saxo tenor y soprano

Abel Boquera, órgano

Carlos Falanga, batería

ISCCJMKMB

911 657 Gerard

Ivo Sans bateria, Masa Kamaguchi contabaix i Marcel·lí Bayer saxo

PASTOR – GUART – FOVED TRIO

911 657 Gerard

David Pastor – trompeta, Jose Luís Guart teclats i Pere Foved – bateria

UNEXPECTED

911 657 Gerard
Grans instrumentistes i artistes complets units en un sol sò. La creativitat i les habilitats de Sirvent, el carisma i el saber fer de Tempe Hernández així com la energía i l´impuls inesgotable de Dani Domínguez, tot mesclat amb empatía i misteri. Perquè mai sabem que passarà. La música és un viatge inesperat i això és el que vol descubrir Unexpected cada vegada que pugen a un escenari.
Sergi Sirvent- piano Tempe Hernández- contrabaix  i Dani Dominguez – bateria

GIULIA VALLE TRIO

911 657 Gerard
La contrabaixista, compositora i band leader Giulia Valle ens presentarà la seva música, intensa i sorprenent, que t’atrapa des del primer moment i et porta per tot tipus de camins.
Giulia és a dia d’avui considerada una de les més sorprenents compositores de l’escena jazzística nacional i internacional, i s’està forjant un nom tant a nivell europeu com en l’escena dels Estats Units.

GIULIA VALLE TRIO amb  ROGER MAS i DAVID XIRGU

THE RAMBLERS

911 657 Gerard

The Ramblers es una nueva formación dedicada a tocar repertorios inspirados en el soul-jazz de los años 60’s de artistas como Les McCann o Ramsey Lewis, teniendo también influencias de Old School Latin Jazz y Blues.

Este trio está formado por tres de los músicos más destacados de la ciudad Condal, con una larga trayectoría cada uno de ellos con grupos como Los Mambo Jambo, Macaco, Cece Giannotti y muchos más

GIANNI SCIANNAMÉ SOUL FOOD

876 657 Gerard

Una experiencia soul funk total para todos los amantes del groove puro. Gianni Sciannamé voz y bajo a trio con el maestro Fede Rimini al teclado y X a la bateria.

Arecio Simith Trio

959 953 Gerard
L’Arecio Smith és l’organista més versàtil del panorama musical català. Tant és com tocant el jazz electrònic amb els internacionals Astrio, rock amb Sol Lagarto, o la barreja explosiva de funk, soul, rock i psicodèlia dels Phat Fred, sempre ha estat un referent als teclats per els seguidors de la música en directe al país.  En aquesta ocasió se’ns presenta precisament amb els seus companys britànics de Phat Fred per oferir una sessió de música soul jazz inspirada en els trios de orgue Hammond del segell Blue Note de finals dels anys 60.

Sergi Sirvent Trio

689 666 Gerard

Aquest prolífic pianista i compositor català que es mou en els més diversos i heterogenis projectes, ens presenta la seva versió més jazzística acompanyat de dos mestres que són referents de l´escena musical del país.

Comunicació, interplay i molta, molta música.

Sergi Sirvent Trio és un camp obert a l´expressió a través del Jazz.

A disfrutar!

UltraMartíSerra Trio

652 1024 Gerard
  • 1
  • 2

ULTRAMAR està tancat per vacances fins el 4 de febrer.