Directes d'Ultramar

María Colina

960 753 Tonic

FRANK DURAND GROUP

750 500 Tonic
Frank Durand va néixer a l’Havana, Cuba. Va començar a tocar la bateria amb 12 anys, ha actuat com a bateria amb molts grups importants a Cuba en pràcticament tots els gèneres musicals: des del jazz tradicional fins al funk d’estils cubans, jazz llatí.
Ha tocat i girat per tot el món, sent un membre destacat de molts dels grups més populars de Cuba com Interactivo, Bamboleo, Los Papines, Klimax, Aldo Lopez-Gavilan, Roman Filiu Quartet, Sexto Sentido, entre d’altres.
El 2005 es va traslladar a Toronto, Canadà, ràpidament es va fer un nom localment.Tocant amb Jane ~ Bunnett amb els artistes diverses vegades premiats, Juno, Hilario Duran, Randy Brecker, Molly Johnson, David Virelles, Rich brown.
Actualment viu a Europa, on toca d’entre d’altres amb Omar Sosa ,Carlos Sarduy ,Yilian Cañizares ,Albert Bover ,Marinah (Ojos de Brujo) guanyador del Grammy ,Childo Thomas ,Mel Seme ,Felipe Cabrera ,El Comite ,Ivan (Melon) Lewis.
Pura energia i bon rotllo!

LESSUS

1000 746 Tonic

Nit pels amats del millor soul i funk. En Lessus és un habitual de l’escena Barcelonina dels clubs especialitzats a on la gent es deixa portar i balla ….. i balla!

MATYAS BARTHA & ARNEDO QUARTET

1000 667 Tonic

El quartet Bartha & Arnedo és una col·laboració entre el pianista hongarès Matyas Bartha i el baterista espanyol Guillem Arnedo. Toquen junts des del 2015, quan Arnedo i Bartha es van conèixer a la ciutat de Nova York. La banda compta Pol Omedes Casacuberta a la trompeta, un líder amb una veu musical distintiva que recentment va rebre el Premi al Jove Talent

2020 de l´Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).

Es pot escoltar com la banda estima els sons acústics i el veritable i elegant art del swing. Toquen música original de Guillem i Matyas, alhora que versionen compositors com J.S. Bach i estàndards menys coneguts del Great American Songbook. Junts, aquests músics creen un so profund i refrescant.

FELIX ROSSY – CAMIL ARCARAZO

385 385 Tonic

Aquests dos músics tenen una afinitat molt forta entre ells i sempre sorprenen amb el seu so i interacció.
Tocaran temes originals i alguns standards així com temes d’altres tipus com del Brasil o alguna improvisació conceptual.

Un duet únic i fresc per gaudir de la millor música íntimament.

SHALOSH

1024 683 Tonic
  • Gadi Stern -piano
  • David Michaeli – contrabaix
  • Matan Assayg – bateria

SHALOSH és un trio de piano instrumental, que pertany a l’actual generació de grups de jazz de gènere transversal capaç d’arribar a un ampli espectre de públic, tant del món del Jazz com d’altres gèneres.

La seva música és crua, acústica i progressiva, traspassa els límits estilístics i desafia la definició.

En els seus cinc anys d’activitat, SHALOSH ha realitzat 450 espectacles internacionals sorprenents en alguns dels escenaris més prestigiosos del món.

Malgrat el seu format de trio de jazz clàssic (piano, baix i bateria) i les profundes arrels dels membres de la banda en el jazz i la música improvisada, la música de SHALOSH teixeix el seu propi camí i crea una síntesi única i fascinant a partir de gèneres tan variats com el rock, la clàssica i l’electrònica. , música africana i de l’Orient Mitjà.

La història darrere de la banda comença a Jerusalem, on els amics de la infància Matan Assayag (bateria) i Gadi Stern (piano) van formar el grup mitològic de Jerusalem ‘Enoma Elish’. Després de la ruptura de la banda, Assayag i Stern van continuar la seva associació musical, entre Israel i Nova York, on Gadi vivia en aquell moment, inspirant-se i inspirant-se en l’escena del jazz local.

A principis de 2014 van decidir formar SHALOSH i aviat van incorporar al baixista David Michaeli, un dels músics més prometedors d’Israel.

Des que va sortir el seu àlbum debut, The Bell Garden, el març de 2014, SHALOSH ha deixat una marca profunda en l’escena internacional.

Michael Kanan Trio

1024 683 Tonic

Michael Kanan prové de Boston, Massachusetts, on va començar a tocar el piano als 7 anys. Va començar a improvisar amb el teclat ben aviat, i als 10 anys ja estava escoltant jazz. El seu primer instructor va ser el pianista Harvey Diamond, alumne de la innovadora del jazz Lennie Tristano. Durant els seus anys al Boston College, Michael va tenir l’oportunitat d’actuar amb diversos grans del jazz com Tal Farlow, Lee Konitz, Al Cohn i Alan Dawson. Després de graduar-me a la universitat i de fer una feina independent a Boston, em vaig traslladar a Nova York el 1991 per estudiar amb un altre estudiant de Tristano, el pianista Sal Mosca. S’ha establert a Nova York, tocant i gravant amb Kurt Rosenwinkel, Mark Turner i Jorge Rossy, entre d’altres. També va desenvolupar una reputació creixent com a acompanyant vocal. El 1996, es va unir a la banda del llegendari cantant Jimmy Scott, va fer una gira pels Estats Units, Europa i Japó i va gravar 4 CD. El 2001, Michael es va convertir en l’acompanyant i arranjador d’una de les vocalistes més famoses d’avui, Jane Monheit. Amb el grup de la Sra. Monheit, ha fet gires per tot el món, ha gravat diversos CD i DVD i ha fet moltes aparicions a la televisió, com ara The David Letterman Show i The Conan O’Brien Show.
Quan no està de viatge amb la banda de Monheit, Michael actua i grava amb els seus propis grups. Ha realitzat dos enregistraments en trio per al segell barceloní Fresh Sound New Talent: “Convergence” i “The Gentleman Is A Dope”, tots dos amb el baixista Ben Street i el bateria Tim Pleasant. També ha gravat un duet amb el seu col·laborador de llarga data, el saxofonista alt Nat Su, titulat “Dreams And Reflections”. Es pot escoltar per Nova York amb el seu trio amb el guitarrista Greg Ruggiero i el baixista Neal Miner.

TRONIK

1024 677 Tonic

Quartet rendit al jazz i per al jazz. Nascut a Barcelona la primavera del 2017, reuneix diferents generacions i personalitats que interpreten la música del pianista Toni Saigi. A l’abril de 2018 presenten el seu primer àlbum (“La Prinsire de la Sal”) amb la discogràfica Underpool.

  • Toni Saigi – Piano
  • Jaume Ferrer – Saxo tenor
  • Marc Cuevas – Contrabaix
  • Carlos Falanga – Batería

Albert Bover

938 625 Tonic

Una oportunitat especial per gaudir d’un dels nostres millors pianistes en solitari.

Un solo de piano de l’Albert és sempre un espectacle commovedor.

Actualment establert a París, és un dels pianistes més sol·licitats a l’escena europea per les gires internacionals.

Tal Gamlieli trio

781 1024 Tonic

Tal Gamlieli és un baixista de jazz molt demandat des de l’any 2007. Des que va completar el seu màster al Conservatori de Nova Anglaterra de Boston, ha col·laborat amb nombrosos músics reconeguts d’arreu del món, entre ells el trompetista Avishai Cohen, els pianistes Joanne Brackeen i Danilo Perez, saxofonista. Jerry Bergonzi i la vocalista Liz Wright.

Durant l’última dècada ha actuat, com a líder i amb diferents actuacions destacades, en una gran quantitat de prestigiosos escenaris i grans esdeveniments internacionals com Love Supreme Jazz Festival (Regne Unit), Small’s Jazz Club (Nova York), Jazz Dock (Praga), Pizza Express (Londres, Regne Unit), ORF Radio Café (Viena), la Smithsonian Institution de Washington DC i el Kimmel Center de Filadèlfia…

Tal ha estat al capdavant del seu propi trio des del 2014. La banda va fer la seva primera aparició internacional al Festival de Jazz de Panamà, el gener de 2016, des de quan ha estat de gira extensa i tocant davant d’un públic entusiasta de tot el món. globus.

El ben rebut àlbum debut de Tal, “Dania”, va sortir al juliol de 2017, i el seu segon llançament Change of Heart, un projecte conjunt amb l’aclamada saxofonista nord-americana Dayna Stephens, va ser llançat l’agost de 2019.

“That was a highlight at the Love Supreme Jazz Festival… they absolutely wowed the audience” – Ruth Fisher (Jazz FM)

  • 1
  • 2